Meer resultaten voor brussel airport bom

brussel airport bom
Bom in Brussel-Centraal was even krachtig als 15 granaten: Het Belang van Limburg.
Dat aspect en de omvang van de bom die hij tot ontploffing wilde brengen in het Brusselse station doet de politie denken dat zijn bedoeling was om veel ergere schade aan te richten. In het politiedossier staat immers een foto van de bom die op 20 juni ontplofte.
Groep dronken Walen verantwoordelijk voor bomalarm op Zavent. Zaventem Het Nieuwsblad.
Vanmorgen om 7 uur brak er tijdens het inschepen op een Ryanair vlucht naar Madrid even paniek uit. Iemand zou volgens omstaanders Allah Akhbar geroepen hebben, of zelfs gedreigd hebben met een bom. De bemanning van de vlucht Brussel naar Madrid heeft de politie om hulp gevraagd nadat een aantal passagiers verstorend gedrag vertoonden voor vertrek, zegt Ryanair in een statement.
Aanslagen Brussel.
Samen" van Brussels Airport voorbeeld van Europa maken." Marc Descheemaecker de voorzitter van Brussels Airport betreurt de actie van bagage-afhandelaar Aviapartner gisteren, maar heeft wel begrip voor hun situatie. Hij nodigt nu alle werknemers en gevers uit om samen het signaal te geven dat de luchthaven opnieuw recht springt. Sven Mary overweegt verdediging slachtoffers aanslagen Brussel.
Vals bomalarm op vliegtuig op Brussels Airport VTM NIEUWS.
Alle passagiers moesten het vliegtuig verlaten en de politie moest het toestel volledig doorzoeken, vooraleer het alsnog kon vertrekken. Dat bevestigt de federale politie en Brussels Airport. Het vliegtuig van Royal Air Maroc had kort voor 18 uur moeten vertrekken, maar net voor het vertrek ontving de politie een bommelding. De politie kwam ter plaatse, liet alle passagiers uitstappen en doorzocht het hele toestel. Die zoektocht leverde niets verdacht op, waarna het toestel kort voor 21 toch nog kon vertrekken. De politie heeft nu een onderzoek geopend naar de verantwoordelijke van de bommelding. MEER OVER DIT ONDERWERP. Vluchten geschrapt door Franse staking. Leger Israël valt luchthaven Damascus aan. Luchthaven Istanbul even dicht na crash. Luchthaven Frankfurt even ontruimd. Vliegtuig maakt noodlanding in Brussel.
Bomalarm op Brussels Airport: veiligheidsmaatregelen opgeheven binnenland De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. P
Bomalarm op Brussels Airport: veiligheidsmaatregelen opgeheven. 19-06-17, 08.42u Redactie Bron: Belga. De zoekactie die gisterenavond heeft plaatsgevonden in het luchthavengebouw van Brussels Airport, heeft helemaal niets verdachts opgeleverd. Dat meldt de federale politie. De veiligheidsmaatregelen die genomen werden nadat in de herentoiletten van de aankomsthal een dreigboodschap was aangetroffen, werden in de loop van de nacht dan ook opgeheven. Lees later Deel op Facebook Tweet op Twitter Mail. Deel op Whats app. Rond 19.45 uur waren in de herentoiletten in de aankomsthal verdachte geschriften aangetroffen. Volgens betrouwbare bronnen stond op de muur Allahu" akbar" geschreven, samen met de melding dat er later op de avond een bom zou ontploffen.
Aanslagen in Brussel op 22 maart 2016 Wikipedia.
Aanslag in de Brusselse metro bewerken. Om 9.11 uur, iets meer dan een uur na de aanslagen op Brussels Airport, ontplofte onder de Wetstraat een bom in het middelste van de drie stellen van een metrotrein van de MIVB. Deze metrotrein was enkele seconden eerder vertrokken uit metrostation Maalbeek in de richting van het metrostation Kunst-Wet. Het bleek te gaan om een zelfmoordaanslag, gepleegd door de Belg Khalid El Bakraoui, de broer van degene die een zelfmoordaanslag pleegde op de luchthaven. Eenentwintig personen inclusief de dader kwamen om het leven en meer dan honderd personen raakten gewond, van wie zeventien ernstig. De rook van de aanslag bij metrostation Maalbeek kwam deels naar buiten bij metrostation Kunst-Wet, waardoor men abusievelijk veronderstelde dat ook daar een aanslag was gepleegd. De daders van de aanslag op de luchthaven Zaventem op beelden van een beveiligingscamera. Van links naar rechts: Najim Laachraoui, Ibrahim El Bakraoui en Mohamed Abrini. Ibrahim El Bakraoui bewerken. Ibrahim El Bakraoui was in januari 2010 betrokken bij een overval op een wisselkantoor in Brussel.
Bomalarm op Brussels Airport: veiligheidsmaatregelen opgehev. Brussel Gazet van Antwerpen.
Foto: Photo News. De zoekactie die zondagavond heeft plaatsgevonden in het luchthavengebouw van Brussels Airport, heeft helemaal niets verdachts opgeleverd. Dat meldt de federale politie. De veiligheidsmaatregelen die genomen werden nadat in de herentoiletten van de aankomsthal een dreigboodschap was aangetroffen, werden in de loop van de nacht dan ook opgeheven. Rond 19.45 uur waren in de herentoiletten in de aankomsthal verdachte geschriften aangetroffen. Volgens betrouwbare bronnen stond op de muur Allahu akbar geschreven, samen met de melding dat er later op de avond een bom zou ontploffen.
Veiligheidsmaatregelen opgeheven na bomalarm op Brussels Air. Brussel De Standaard.
Volgens betrouwbare bronnen stond op de muur Allahu akbar geschreven, samen met de melding dat er later op de avond een bom zou ontploffen. De politie nam meteen het zekere voor het onzekere, stelde een veiligheidszone in en trommelde extra politiemensen en militairen op om het gebouw te doorzoeken. Die zoekactie leverde uiteindelijk geen explosieven of andere verdachte stoffen op. Er wordt dan ook rekening gehouden met de mogelijkheid dat de dreigboodschap afkomstig was van een flauwe grappenmaker of van iemand met psychologische problemen. Terreur in België, Brussels Airport.
Bomalarm op Brussels Airport: zoektocht levert voorlopig nie. De Standaard.
Eén en ander heeft geen invloed op het vliegverkeer, aldus zowel de federale politie als Brussels Airport zelf. Rond 19.45 uur waren in de herentoiletten in de aankomsthal verdachte geschriften aangetroffen. Volgens betrouwbare bronnen stond op de muur Allahu akbar' geschreven, samen met de melding dat er later op de avond een bom zou ontploffen.

Contacteer ons