Meer resultaten voor brussels underground

brussels underground
Tentoonstelling. Het Kanaal in Kaart Brussels Underground Stad Brussel.
De tentoonstelling heeft ook een hedendaags luik: de docufilm Brussels Underground van Klaas Boelen over de actuele stad onder de grond: de ondergrondse Zennerivier, rioleringswerkers, historische onderaardse gangen en schuilkelders, metrolijnen en transporttunnels. dinsdag tot zondag: 10u tot 17u, elke donderdag tot 20u.
Balkan Blues: Valeri Dimchev Trio Bulgarie, Brussels Underground Roma, présentation de cd Elsene UiT in Vlaanderen.
Een verrassend dubbelprogramma op deze Balkan-avond met de virtuositeit van het Bulgaarse Valeri Dimchev trio en de cd-voorstelling van Roma-groep Brussels Underground. De muziek van het Valeri Dimchev trio is diep geworteld in de traditionele melodieën en ritmes van het gebied van de Zwarte Zee.
Brussels Underground Balkan Trafik Festival 20 23.04.2017.
In Brussels Underground, een project tot stand gebracht voor en door Balkan Trafik festival 2012, leidt Nicolas Hauzeur vzw Kopanica en de Brusselse band Zongora, de samenwerking tussen een rits straat en trouwfeestmuzikanten in goede banen. Voor Brussels Underground werkte hij samen met socio-culturele organisaties die nauwe banden hebben met de Romagemeenschap.
Brussels Underground is crème de la crème DeWereldMorgen.be.
Brussels Underground bestaat uit Costel Ursulets cimbaal, Relu Merisan simbaal, Marian Raducan accordeon, Aurel Budesteanu accordeon en zang, Sandu Adrian accordeon, Stefan Martin contrabas, Romica Maxim saxofoon, Constantin Faure Bandaric saxofoon, Costel Dinca klarinet, Marianos Petrache zang en Stelian Carutsa accordeon.
Brussels Underground Balkan Trafik Festival 20 23.04.2017.
Video Street musicians brought together in Brussels Underground Reportage TV Brussel. Brussels Underground is crème de la crème DeWereldMorgen. Brussels Underground: metromuzikanten op het podium BrusselNieuws. Des couloirs du métro à la scène Le Soir 27.05.2012. 20.08.2013 Huy Art Festival.
Brussel Underground Brusselslife.
Ze eigenen zich de openbare ruimte toe op hun manier met werken die uitdagen, schokken of een vaak vertrouwelijk publiek boeien. In Brussel zijn er verschillende structuren gewijd aan alternatieve cultuur. Urbain art Urbain art is de laatste tien jaar in volle ontwikkeling in Brussel.
Stib.be.

Contacteer ons