Zoeken naar brussels wiki

brussels wiki
Brussel stad Wikipedia.
De stad werd achtereenvolgens de hoofdstad van het hertogdom Brabant, de Zeventien Provinciën, de Zuidelijke Nederlanden, het Verenigd Koninkrijk der Nederlanden tezamen met Amsterdam, België, de Vlaamse Gemeenschap, de Franse Gemeenschap en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en is het bestuurlijk centrum van de Europese Unie.
Brussel WikiWoordenboek.
Duits: Brüssel de o. Engels: Brussels en. Esperanto: Bruselo eo. Estisch: Brüssel et. Fins: Bryssel fi. Frans: Bruxelles fr v. Fries: Brussel fy. Hongaars: Brüsszel hu. Galicisch: Bruxelas gl. Grieks: el v mv. Ido: Bruxel io. Iers: An Bhruiséil ga.
Brussels Expo Wikipedia.
Brussels Expo of de expositiehallen van Brussel of Paleizen van de Heizel vormen het belangrijkste evenementencomplex in het Brussels gewest. De hallen gelegen in de gemeente Laken worden gebruikt voor de grootste nationale en internationale handelsbeurzen, exposities en andere evenementen in België.
Euronext Brussels Wikipedia.
De Beurs van Brussel. Euronext Brussels is de beurs van Brussel. De beurs wordt in het Frans Bourse de Bruxelles genoemd en in het Engels Brussels Stock Exchange BSE. 5 Zie ook. De Beurs van Brussel werd onder Napoleon opgericht in 1801.
Brussels Seniorenkonvent Wikipedia.
Zie ook bewerken. Zie de categorie Brussels Seniorenkonvent van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. Seniorenkonvent Leuven Meisjesseniorenkonvent. Seniorenkonvent Ghendt Gents Studenten Korps. Brussels Seniorenkonvent KVHV Brussel Brussels Studenten Genootschap. Unifac Antwerps Studentenkorps-Stuwer. Seniorenkonvent Kortrijk Seniorenkonvent West-Vlaanderen Seniorenkonvent Zuid-Westers Seniorenkonvent Ancienitas.
Brussels Hoofdstedelijk Gewest Wikipedia.
Eigen politieke instellingen verkreeg Brussel pas vrij laat, eerst met een Brusselse Agglomeratieraad, en vervolgens, tien jaar na het Vlaamse en het Waalse gewest in 1989, met zijn eigen hoofdstedelijke gewestinstellingen: het Brussels Hoofdstedelijke Parlement en de Brusselse Hoofdstedelijke Regering.
Brussel Wikipedia.
De noame Brussel dekt eigentlik vele begrippn. t Is op d'êeste' plekke e gemêente die à peu près 145.000 inweuners telt. Mo Brussel is oek de roepnoame voe t Brussels Hoofdstedelik Gewest, da bestoat uut Brussel zeve en 18 aar gemêentn Anderlecht, Schaarbeek, Molenbeek.
brussels Wikipedia.
brussels is een generiek topleveldomein voor websites in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Registry DNS Belgium, die ook verantwoordelijk is voor be, heeft toestemming gekregen om deze extensie te beheren en voert deze vanaf eind 2014 samen met vlaanderen in. Voordat DNS Belgium de extensie mocht invoeren, moest er een strenge technische en financiële evaluatie worden uitgevoerd, waaruit brussels met een positieve evaluatie kwam.
Brussel Wikipedia.
Brussel kan verwijzen naar.: Brussels Hoofdstedelijk Gewest, een Belgisch gewest dat 19 gemeenten omvat en de facto als Brussel wordt beschouwd. Brussel stad, een van de 19 gemeenten met stadstitel van dit Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Arrondissement Brussel-Hoofdstad, het enige arrondissement van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Contacteer ons