Zoeken naar brussel isis

brussel isis
Van Alexander de Grote tot ISIS Brussel UiT in Vlaanderen.
De opmars van ISIS kan beter begrepen worden als men dieper ingaat op de geschiedenis van de regio. Deze cursus gaat daarom op zoek naar de wortels van de huidige Levant. Koert Debeuf verkent in vogelvlucht de evolutie van het Midden-Oosten. Hij vertrekt bij Alexander de Grote en keert via het Byzantijnse Rijk, het begin van Islam en het hoogtepunt van de Arabische cultuur tot de Arabische Lente en de barbarij van de Islamitische Staat vandaag. Hij onderzoekt hoe de Arabische Lente misschien erg gelijkt op de Franse Revolutie en kijkt niet enkel naar het verleden, maar ook naar de toekomst. Kortom, deze cursus heeft de ambitie om intellectuele grenzen te verleggen. Paleis der Academiën Hertogstraat 1 1000 Brussel.
IS eist aanval op militairen in Brussel op De Standaard.
Niet te missen. IS eist aanval op militairen in Brussel op. 26/08/2017 om 2154: door gjs. Terreurgroep Islamitische Staat ISIS heeft de aanval op twee militairen, vrijdagavond in Brussel, opgeëist. De dader, een dertiger uit Somalië, werd daarbij doodgeschoten. Twee soldaten raakten lichtgewond.
Familie van terrorist Brussel-Centraal: Oussama had geen oo. Het Nieuwsblad.
22/06/2017 om 1741: door tg Print Corrigeer. De familie van Oussama Zariouh, de man die dinsdagavond een mislukte aanslag pleegde in Brussel-Centraal, zegt geschrokken en geschokt te zijn. Ze ontkennen dat hij dweepte met ISIS en zeggen dat hij helemaal geen lid was van een terreurgroep.
ISIS eist de mislukte aanslagen in Brussel Centraal en Champ. Het Nieuwsblad.
De man was gekend bij de politie vanwege zijn sympathieën voor ISIS en in zijn testament stelde de man dat hij naar Syrië wou gaan, maar dat hij werd tegengehouden door ongelovigen. Dit weten we al over de dader van de aanslag in Brussel.
ISIS dreigt met aanslag in Brussel in nieuwe video Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. ISIS dreigt met aanslag in Brussel in nieuwe video. 15/02/2015 om 1936: door jvr, gjs Bron: Eigen berichtgeving, VTM Print Corrigeer. In een nieuwe videoboodschap dreigt de Islamitische Staat ISIS nog maar eens met aanslagen in ons land.
Onderzoek naar dreiging van ISIS om aanslag te plegen in Bru. Brussel Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Onderzoek naar dreiging van ISIS om aanslag te plegen in Brusselse Nieuwstraat. 25/08/2017 om 0300: door cds Print Corrigeer. Berichten die bij onze veiligheidsdiensten binnenliepen en waarbij terreurbeweging ISIS dreigde met een aanslag in de Brusselse Nieuwstraat, zijn als weinig geloofwaardig gecatalogeerd.
Vooraleer de focus naar Brussel te verleggen, had ISIS een a. Brussel Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Vooraleer de focus naar Brussel te verleggen, had ISIS een andere aanslag gepland. 25/06/2017 om 1949: door vtvn Bron: BELGA Print Corrigeer. Terreurgroep IS heeft gebroed op plannen om tijdens het EK voetbal 2016 in Frankrijk een aanslag te plegen met een bomauto.
ISIS eist aanval op militairen in Brussel op Brussel Het Nieuwsblad.
De dader van de aanval in Brussel is een soldaat van Islamitische Staat, zegt het communiqué, dat een veiligheidsbron citeert. Volgens diezelfde bron was de aanval een antwoord op de oproep om de landen van de internationale coalitie tegen ISIS te treffen.
ISIS dreigt met nieuwe aanslagen in België: Hier zullen we Het Nieuwsblad.
Bereid jullie voor op jullie donkerste dagen, schrijft ISIS. Het is niet voor het eerst dat ISIS dreigt met aanslagen in België. Zo was er de dreigvideo waarin het station Antwerpen-Centraal was te zien en de nieuwe bedreigingen bij de opeising van de aanslagen in Zaventem en Brussel.

Contacteer ons