Resultaten voor speller

speller
speller Vertaling naar Nederlands voorbeelden Engels Reverso Context.
Ik denk dat je een goede speller bent. And I'm' going home right now to tell him that today I met the best speller in Seattle. Ik ga hem straks vertellen dat ik de beste speller van Seattle heb ontmoet.
1e WordPerfect spell-checker speller spelling taal spellingcontrole spellingscontrole VOC.
De jongedame hiernaast lijkt bij de aanschaf van de spellingmodule van VOC's' Speller Program duidelijk gebaat. Wilt u uw WordPerfect 5.1 spellingcontrole verbeteren door ruim 7000 fouten volgens de wettelijke spelling uit de officiële WP5-lexicon te verwijderen, en bijna 112.000 nog ontbrekende Nederlandse woorden eraan toe te voegen, neem dan contact met ons op.
Anna Speller Wikipedia.
De samenwerking gaat zo goed dat ze, met hulp van songwriter en producer Alain Clark, een meidenband vormen, genaamd ADAM. Speller schrijft voor de band het eerste nummer, Weten dat je het waard bent, geïnspireerd door het nummer 7 Seconds van Youssou N'Dour.'
speller vertaling Engels Nederlands.
Speller Nederlandse vertaling Linguee woordenboek.
With their concerts, Yf Bourry, Er i c Speller a n d Dimitri Mestdag have already gained national and wide international recognition. Met hun concerten verwierven Yf Bourry, Eric Speller en Dimitri Mestdag reeds nationale en heel wat internationale erkenning.
MINDSPELLER.
Bij het positioneren van uw marketing stimuli legt Mindspeller de afstand met de gewenste associaties bloot. Met Mindspeller kan je marketing acties periodiek opvolgen en gericht bijsturen om de afstanden te verkleinen en de return van de acties te verhogen.
speller Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: speller DE speller ES speller FR. Vertalingen speller ENNL. We hebben geen vertalingen voor speller in Engels Nederlands.
Puzzelwoordenboek SPELLER.
Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek. Er zijn geen puzzelwoorden gevonden voor SPELLER. In de rechterkolom, bij Ook in de database staan wellicht ruimere omschrijvingen.
speller Nederlands woordenboek Woorden.org.
Woord eindigt op. heeft geen uitgebreide woordinformatie. Op encyclo vind je één resultaat voor speller.: 1 1 Iemand die spelt. Toon uitgebreidere definities. In de Engelse encyclopedie komt het ook voor 6x. Ga naar encyclo.co.uk/define/speller. Deze woorden staan wél in de database.:

Contacteer ons